Samsung

Ingame shirtsponsor in FIFA22

Samsung Galaxy staat in de FIFA22 game prominent op het shirt van Team Gullit. Het merk verschaft zichzelf een plek ín de game, en is zichtbaar voor gamers en hun tegenstander tijdens FIFA22-wedstrijden.

International Judo Federation

The Mystery of the Budokan

Na 57 jaar komt het Olympisch judo toernooi terug naar de Budokan in Tokio. Om een nieuwe generatie te verbinden aan de waarden van de judosport lanceert de International Judo Federation een speciale Minecraft Experience, met het historische stadion in de hoofdrol.

De Leescoalitie

Verborgen verhalen

De Leescoalitie en Ubisoft slaan de handen ineen tegen ontlezing onder jongeren. We ontwikkelen nieuwe leesverhalen die geïnspireerd zijn door de wereld van Assassin's Creed Valhalla.

SANQUIN

Wereldrecord Bloedgroep Bepalen

Als de EK Finale League of Legends plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, kan Sanquin daar niet ontbreken. Als partner verzorgen we de meest in het oog springende activatie, en vestigen we het wereldrecord bloedgroep bepalen met gamers!

Blood Centers of America (BCA)

First Blood Saves Lives

BCA als official First Blood partner van de LCS, de grootste Amerikaanse esports competitie. Gedurende de competitie verhogen we de awareness voor plasma donatie, en belonen we Amerikaanse donoren met een League of Legends skin.

CAMPAGNE

#Cruyff98

Ook onze eigen fascinatie voor een onderwerp kan ervoor zorgen we campagne op touw zetten. Waarom heeft Johan Cruyff geen 98-ranking in FIFA? Samen met Koen Weijland en 39.000 voetbalfans springen we op de bres.

Floraqueen

Flower Up

Soms ontstaat een campagne via een meme uit de community. We verbinden FloraQueen aan OG Esports, en roepen gamers op bloemen te kopen voor het goede doel. ‘Spam this flower to give charity power’.

DOMINO’s pizza

Beste Bijbaan voor Gamers

Duizenden pizzabakkers- en bezorgers werven in een oververhitte bijbaanmarkt. Het partnership met de edivisie zorgt voor een significante stijging van Domino’s als favoriete bijbaan onder Nederlandse jongeren.

Blood Centers of America (BCA)

Heal for Real

Voor BCA realiseren en begeleiden we ruim een jaar lang haar bijzondere partnership met Team Liquid. Onder het thema ‘Heal for Real’ activeren we de samenwerking op verschillende manieren.

YoungCapital

Dutch College League

Ruim 2.800 bèta studenten schrijven zich in bij YoungCapital gedurende de YoungCapital Dutch College League, die als eerste esports competitie live wordt uitgezonden op tv. Een mijlpaal in Nederland!