en

© The Invaders 2023.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Knorr ModTheVeg The Invaders case Knorr ModTheVeg The Invaders case

Klant: Knorr

Case: #ModTheVeg

Game: Fortnite, Minecraft, GTA en meer

Making veggies the ultimate power-up

Veggies spelen vaak een achterhaalde rol in games. Het eten van vlees geeft spelers meer gezondheidspunten of voordeel dan groenten. Hoe kunnen we die oneerlijke en onlogische verhouding veranderen en veggies de rol geven die ze verdienen?

Pitch:

Samen met Knorr lanceerde The Invaders een wereldwijde campagne genaamd #ModTheVeg, om veggie equality op de radar van gamers te krijgen. Door samen te werken met de beste modders ter wereld ontwikkelde de gaming for brands-agency mods voor bekende games die de rol van groenten superchargen. Zo worden ze niet alleen gelijkwaardig aan ander voedsel, maar geven spelers ook een ervaring die leuk is om te spelen.

Van het toevoegen van 29 nieuwe voedselitems aan Minecraft en een parkour-ervaring in Fortnite tot het toevoegen van een auto in de vorm van groente aan GTA: voor het eerst worden spelers beloond voor het kiezen van groenten in plaats van vlees. 

Om de campagne te versterken werkten The Invaders en Knorr samen met Ninja, de grootste streamer ter wereld, en met vele lokale Twitch-helden in andere landen, om impact te genereren voor een wereldwijd publiek.

Meer weten