en

© The Invaders 2023.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant: International Judo Federation (IJF)

Case: The Mystery of the Kodokan

Game: Minecraft

“Internationale Judo Federatie (IJF) geeft judopakken weg in Minecraft tijdens WK Judo.”

Hoe geven we een succesvol vervolg aan de Minecraft campagne van de IJF die zich afspeelde in en rondom het Olympisch Stadion in Tokio?

Pitch:

Na het succes van afgelopen jaar tijdens de Spelen van Tokyo2020 heropent de IJF haar deuren in Minecraft om nieuwe generaties kennis te laten maken met de judosport en haar waarden. Dit keer nemen we Minecraft spelers mee naar de geboorteplaats van judo – de Kodokan. In ‘The Mystery of the Kodokan’ leren spelers, via verschillende in-game opdrachten, het verhaal van de oprichter van judo, en de waarden van de meest educatieve sport in de wereld kennen. Nadat spelers alle in-game opdrachten hebben volbracht, worden ze beloond met een Minecraft judo skin.

Resultaten:

The Mystery of the Kodokan was een geweldige manier voor de Internationale Judo Federatie (IJF) om een nieuw publiek te bereiken en de gaming community te omarmen. Het succes van deze campagne was nog maar het begin. Deze campagne is onderdeel van ‘The Mystery of Judo’, een vierjarig avontuur van de IJF in Minecraft richting de spelen van 2024 in Parijs.

Wilt u meer weten over het betrekken van gamers bij Minecraft of andere games? We nodigen je graag uit voor een drankje bij The Invaders HQ!

Meer weten