nl

© The Invaders 2023.

Contact

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
background-Vacature Content Manager – The Invaders

Vacature Content Manager – The Invaders

Bij The Invaders helpen we toonaangevende merken om met hun merk toegang te krijgen tot de waarde van gaming en game culture. ‘Unlocking the value of gaming for brands’ noemen we dat. Hoe we dat doen is ieder project weer anders, maar één element is gegarandeerd: content. Een goed idee kan pas gaan vliegen als de uitvoering perfect is. Daarom zoeken we een content manager die dat kan waarmaken.

Jouw rol:


Als Content Manager bij The Invaders ben jij de drijvende kracht achter het tot leven brengen van onze concepten. Wanneer je een concept of contentplan in handen krijgt, transformeer je dit in no-time naar hoogwaardige deliverables. Je bent een creatieve geest die bekend is met de mogelijkheden op het gebied van content en op een innovatieve manier invulling geeft aan ideeën. Net zo bedreven met woorden als met beelden, zowel stilstaand als bewegend. Of het nu gaat om Instagram, Twitch, YouTube, of Reddit, jij begrijpt de werking van alle belangrijke kanalen en weet welke boodschap het beste aanslaat. Het resultaat: hoogwaardige content waar zowel onze klanten als gamers enthousiast van worden.

Wat we van jou verwachten:


In dit creatieve proces ben jij in staat om het overzicht te behouden. Het managen van verantwoordelijkheden voor meerdere projecten schrikt jou niet af; je houdt alles soepel draaiende. Jij zorgt ervoor dat het contentplan wordt omgezet naar de afgesproken deliverables, zowel door zelf als maker aan de slag te gaan als door de juiste creatieve collega’s en externe specialisten te begeleiden. Daarnaast fungeer je als het contactpunt voor collega’s buiten het creatieve team en soms ook voor de klant. Je bent een betrouwbare partner voor de Content Director, projectmanagers en accountverantwoordelijken. Samen zorgen jullie ervoor dat de bedachte concepten succesvol worden gelanceerd.

Wat wij van jou vragen:


✔️ Minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring
✔️ Ervaring met het werken voor commerciële opdrachtgevers en met het werken aan meerdere projecten tegelijk.
✔️ Actieve volger van de laatste (content) marketing trends
✔️ Proactief en zelfstandig kunnen werken.
✔️ Stressbestendig en flexibel.
✔️ Uitstekende communicatieve vaardigheden.
✔️ Copy is jouw basis en natuurlijk ben je digital native.
✔️ Ervaring bij een bureau is een pré
✔️ Vloeiend in Engels (spreken en schrijven)

Wat wij bieden:


Een plek in een groeiende en hechte organisatie waar je jouw eigen plek kunt invullen en kunt meebouwen aan het succes. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken voor klanten, waar proactiviteit wordt beloond en waar de work-life balance net zo belangrijk is als onze maatschappelijke impact.

Het meebouwen aan een boutique agency dat haar voorsprong in ‘gaming for brands’ hard aan het uitbouwen is, past bij jou. Affiniteit met gaming is daarom een grote pré.

Voor vragen en informatie én voor je reactie kun je contact opnemen met Frieda.