Kom jij bij ons stage lopen?

Voor de stageperiode september 2021 tot en met januari 2022 zoeken wij een hands on gaming marketing topper!

 

OVER THE INVADERS
Onze passie is om voor én met merken het verschil te maken. Met creatieve campagnes en bijzondere samenwerkingen versterken wij merken. De afgelopen jaren adviseerden we ruim 25 merken in het gaming en esports domein. Wij helpen marketeers en merkeigenaren bij het benutten van nieuwe kanalen om jongeren te bereiken. En helpen merken partnerships in gaming te activeren.

 

Wij ontwikkelen voor (internationale) merken strategieën, concepten en activaties in gaming en esports. We bezoeken veel events in binnen en buitenland, houden de wereldwijde trends in de gaten en publiceren hierover. Wij werken voor gerenommeerde klanten zoals CPNB, Sanquin en de Blood Centers of America.

 

Stage-opdracht: Als stagiair ben je onderdeel van ons team met gedreven marketeers die nooit opgeven. Je denkt, loopt en werkt mee op uiteenlopende campagnes die wij voor klanten op het gebied van gaming en esports verzorgen.

 

Denk bijvoorbeeld aan: Blood Centers of America is altijd op zoek naar nieuwe bloeddonoren. Na onze succesvolle en prijswinnende campagne voor Sanquin om gamers als donor te werven, breidden wij in 2020/2021 zowel nationaal als internationaal uit. Samen met ons gedreven team help je dan mee richting de ontwikkeling en de lancering van een dergelijke campagne.

 

… En nog een aantal speciale (internationale) klanten waar we op dit moment nog even niets los over kunnen laten…

 

Profiel stagiair(e): Voor deze opdracht zoeken we een 3e-jaars student. Een enthousiaste student die gaming door de aderen heeft lopen, die snapt wat het belang van Twitch is en zonder problemen door verschillende populaire games kan lopen. Maar ook weet welk esports team op dit moment hot is, welk esports event onmisbaar is en die kan organiseren en regelen als de beste. En tegelijkertijd energie krijgt van het scoren van maatschappelijke impact.

 

Good to know: The Invaders is het gaming label van 2Basics. Wij willen iedere dag beter zijn dan gisteren. Wij zijn direct en als team zeer hecht. Natuurlijk is een stage onkostenvergoeding mogelijk.

Brieven worden snel in behandeling genomen, dus meer kans bij een vroege sollicitatie. Wij houden ervan verrast te worden. Voor meer informatie over The Invaders en haar klanten, kijk op www.theinvaders.nl.

 

Solliciteren? Stuur je sollicitatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Pieter Doove: pieter@theinvaders.nl

of bel voor meer informatie 023-5400200.

Deadline sollicitatie: 27 juni 2021.